Zamena baterije na ključu

Naša radnja ima baterije kao proizvode koji se brzo prodaju, što znači da ćete uvek imati baterije koje su “sveže” kada ih zamenite kod nas. Baterije kada dugo stoje u magacinu ili na polici gube svoje prvobitno svojstvo. Isključivo koristimo Renata baterije švajcarske proizvodnje.

Koji su upozoravajući znakovi loše ili ispražnjene baterije na ključu?1. Smanjenje snage signala
Ako primetite da vaš daljinski ključ ne otvara automobil, ne zaključava vrata ili ne pokreće motor onima koji imaju dugme za automatsko startovanje koliko bi trebalo, verovatno je vreme da zamenite bateriju.

2. Potrebno više od jednog klika da se otključaju vrata
Potpuno funkcionalan daljinski ključ može otključati vrata automobila jednim klikom. Ako postane potrebno više napora da se vrata otključaju, to je čest znak da je baterija istrošena i treba je zameniti.

3. Daljinski ključ ne radi dosledno
Ako daljinski ključ pravilno funkcioniše, trebao bi aktivirati bilo koje dugme kad se pritisne. Noviji ključevi takođe su odgovorni za pokretanje sistema paljenja i slanje elektronskog signala centralnom računaru vozila kako bi omogućili vozaču da pritisne dugme “start”. Ako ova funkcija postane nepouzdana, obično je to zbog istrošene baterije.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *