Narezivanje ključeva

Kod nas možete narezati ključ bilo kog tipa. Narezujemo standardne ključeve, tačkaste, gravirane, sef, potisne, ključeve za automobile sa i bez koda. Narezivanje ključeva u Nišu na najsavremenijim italijanskim mašinama!

Svaku vrstu ključa možete narezati na jednom mestu. Garantujemo za kvalitet izrade ključa, jer su svi ključevi od najkvalitetnijih materijala i uz sve to izrađuju se na najsavremenijim mašinama.

CNC Mašina koja reže ključ na osnovu fabričke šifre

Imamo mogućnost izrade ključeva po fabričkoj šifri za stanove i automobile uz pomoć najsavremenijih CNC mašina.

Ključevi na osnovu šifre se režu u slučajevima kada se svi ključevi izgube ili dođe do oštećenja istih pa postanu neupotrebljivi.

Da bi se ključ narezao po šifri, potrebno je doneti karticu sa kodom narezivanja.

Kodirani ključevi za automobile

Od 1995. 95% vozila ima elektronsku blokadu paljenja u motornom računaru. Da bi se ta blokada isključila potrebno je da imobilajzer prepozna odgovarajući kod ključa.

Kodirane ključeve za automobile radimo od same pojave njih. Godinama smo se usavršavali na edukacijama u Evropi i tako smo uspeli da budemo najbolji u izradi najsavremenijih kodiranih ključeva za vozila.

Trenutno sarađujemo sa svim ovlašćenim auto-dilerima u našem gradu, što nam omogućava da Vam obezbedimo ključ za skoro svako vozilo u najkraćem roku.

Nudimo usluge popravke auto ključeva, zamene kućišta i baterija.

Narezivanje ključeva za krovne nosače

Thule krovni nosač i kofer

Narezivanje ključeva za Thule krovne nosače bez postojaćeg ključa nije nikakav problem za nas. Narezujemo ključeve po bravi za 95% krovnih nosača i kofera na tržištu.

Potrebno je doći vozilom na kome se nalaze krovni nosači ili ih doneti kod nas u radionici i ključevi će biti gotovi kroz nekoliko sati.

Narezivanje ključeva za auto kuke

Euro kuka za automobil

Dosta vozila iz uvoza dolaze već sa ugrađenom kukom za koju su uglavnom ključevi izgubljeni. Kako bi vozilo prošlo tehnički pregled, potrebno je da kuka ima ključ koji služi da bi se ona skinula sa vozila

Narezivanje ključa za kuku radimo po bravi, a takođe pružamo uslugu nasilnog skidanja kuke sa vozila, ukoliko Vam ona nije potrebna.