ABLOY

Abloy je finski proizvođač najsigurnijih i najsavremenijih sistema zaključavanja. Godinama imaju rešenja koja ne može ni jedan drugi proizvođač zaštitnih sistema da ponudi. Svi proizvodi su visokog kvaliteta i otporni su na razne vremenske uslove.

Kompanija Lukač, zvanični partner ABLOY-a, bavi se razvojem i implementacijom sistema zaključavanja koji obezbeđuju pouzdanost i nesmetan rad na objektima različite složenosti: stanovi, kuće, kancelarije, hoteli, javni prostor ili fabrike. Sarađujemo kako sa fizičkim licima, tako i sa velikim projektantskim organizacijama.

Nudimo kompletnu paletu usluga:

  • kreiranje projektne dokumentacije (razvoj specifikacija za opremu za zaključavanje, dizajn glavnih sistema, dijagram zaključavanja)
  • odabir optimalne opreme
  • rezanje ključeva, izrada duplikata
  • isporuka sistema zaključavanja na lokaciju
  • dijagnostika i popravka
  • Sistem zaključavanja sastoji se od niza profesionalne opreme: brave i okovi za vrata, automatika za vrata, elektronski sistem bezbednosti, sistem kontrole pristupa.

Master sistemi

ABLOY master sistem je praktično i sigurno rešenje za ograničavanje pristupa objektu. Pogodan je za instalaciju u prostorijama i zgradama bilo kog tipa.

Jedinstvena karakteristika ABLOY master ključnih sistema je da se različite vrste brava koje se koriste na različitim mestima mogu kombinovati u jednu šemu, formirajući potpuni sistem. To mogu biti elektronske brave, katanci, obična vrata i drugi tipovi brava. Postavljanje master ključnog sistema eliminišete potrebu za nošenjem više ključeva za sva vrata, ormariće, garaže, kapije itd. Dovoljno je koristiti samo jedan ključ. Master ključni sistemi se grade za svaki pojedinačni slučaj, prave se prema individualnim zahtevima i specifikacijama. Proizvođač nudi različite nivoe privatnosti, što vam omogućava optimizaciju sistema prema potrebama određenog korisnika, obezbeđujući potreban nivo zaštite objekta.

Terminologija u ABLOY master sistemima:

Individualni ključ: Namenjen otvaranju određene brave ili cilindra.

Keyed Alike – Više brava na isti ključ


Master ključ: Otvora sve cilindre ili brave određene grupe (npr. postavljene na istom spratu ili u određenoj zoni). Takođe, svaki uređaj može se otvoriti svojim individualnim ključem. Glavni ključ se obično čuva na sigurnom mestu i koristi se u posebnim situacijama.


Opšti master ključ: Otvora dve ili više različitih grupa cilindara ili brava, svaka sa svojim master varijantom. Ovaj ključ takođe nije predviđen za svakodnevnu upotrebu i trebalo bi ga čuvati na sigurnom mestu.

Servis i garancija

ABLOY® brave već dugo vremena postale su simbol pouzdanosti, praktičnosti i izdržljivosti. Brave ovog brenda retko kada otkazuju, ali mi svakako pružamo garanciju na ABLOY® proizvode.
Period garancije za sve modele ABLOY brava je 60 meseci! Tokom ovog perioda, vršimo popravke proizvoda, kao i zamenu neispravnih delova. Garancija se odnosi ne samo na brave, već i na druge proizvode brenda Abloy Oy, uključujući katance, zatvarače vrata, namenske brave itd.

Čelični katanac ABLOY 340

Usluge održavanja brava i sistema

Naša kompanija je ovlašćeni servisni centar Abloy, tako da imamo svu potrebnu opremu za obavljanje visokokvalitetnog posla. Učestalost održavanja ABLOY® brava dogovara se prilikom kupovine.

Kupci takođe mogu zatražiti informacije o učestalosti održavanja određenog modela brave od zaposlenih u kompaniji. Naši stručnjaci vrše dijagnostiku i popravke proizvoda, pružajući kupcima garanciju za sve obavljene radove. Cena usluga zavisi od složenosti obavljenog posla i stepena kvara opreme.

Ugradnja

Bez obzira na izabrani model brave, nivo njene pouzdanosti i sigurnosti u velikoj meri zavisi od kvaliteta instalacije. Profesionalnu instalaciju ABLOY® proizvoda možete naručiti po povoljnim uslovima u našem servisu.
Uslovi usluge
Visoko kvalifikovani stručnjaci obavljaju instalacione radove na ABLOY® strukturama na najvišem nivou, obezbeđujući dugotrajnost i funkcionalnost brava koje kupujete. Ne radimo sa proizvodima kupljenim iz drugih prodavnica. Cena usluga zavisi od složenosti i obima posla. Vreme instalacije ABLOY® električnih brava zavisi od trenutne gužve, a trajanje procesa instalacije zavisi od specifičnosti dizajna i vrata.


Prednosti naručivanja usluga od naše kompanije su očigledne:
– Abloy koristi inovativne tehnologije proizvodnje i pažljivo kontroliše kvalitet prodatih proizvoda
– Uprkos tome što se kvarovi brava ovog finskog proizvođača retko javljaju, period garancije im je 5 godina
– Iskusno osoblje
– Sva potrebna oprema i rezervni delovi za popravku brava
– Sopstvena vozila opremljena servisnom opremom
Garantujemo izvanredan kvalitet pruženih usluga!