Servis

Servis brava za automobile

Pružamo usluge servisa i deblokade kontakt brava, brava i cilindra vrata automobila. U ponudi imamo delove brava i same brave od originalnih i zamenskih proizvođača. Delovi su dostupni u roku od 48h.

Kontakt brava za Volkswagen Golf 7

Servis kodiranih ključeva za automobile

Opremljeni smo najsavremenijom nemačkom opremom za servis i održavanje elektronike tako da nudimo visok kvalitet popravke. Sve komponente za auto ključeve iz originala uvek imamo na stanju, tako da će ključ biti u fabričkom stanju nakon servisa.

Reparacija auto ključa

Servis blindiranih vrata

Servisiramo blindirana vrata raznih proizvođača korišćenjem originalnih delova. Ukoliko se vrata teško zaključavaju/otključavaju to je znak da su delovi u mehanizmu vrata dotrajali i da je potreban remont kako bi se izbegla totalna blokada vrata.

Blindirana vrata sa specijalnim sef ključem

Blindirana vrata imaju specijalne, jako precizne, ključeve koji se mogu oštetiti prilikom pada i loše uticati na sam mehanizam vrata. Servis vrata vršimo u jednom danu, tako da ne postoji mogućnost da vrata ne budu osigurana tokom noći.

Servis sefova

Narezujemo ključeve, servisiramo brave i sisteme, vršimo otvaranje i izradu novih ključeva u slučaju svih izgubljenih ključeva ili promenu programa i izradu novih ključeva ukoliko je samo jedan ključ izgubljen.
U ponudi imamo sigurnosne sefove za gotov novac, dokumenta, oružje itd.

Elektronske i mehaničke brave za sef

Posedujemo SAVTA sertifikat i ovlašćeni smo serviseri za sve vrste sefova, samim tim sarađujemo sa bankama i državnim institucijama kojima su potrebna naše usluge održavanja.